hu / en

hu / en

IDC Biztonsági Konferencia 2017

Információ biztonság a multi-platform korszakban

Március 29. Aquincum Hotel Budapest

Vegyen részt az IDC XV. Biztonsági
Konferenciáján Budapesten!

Az adatbiztonság legújabb kihívása feladatai kettősségében rejlik: Hogyan lehet egyszerre javítani a biztonsági helyzetet és az erőforrás-gazdálkodás hatékonyságát? Akár új biztonsági technológia bevezetése árán is meg védeni kell a régi rendszereket? Hol húzódik a határ a biztonságért való felelősség terén a vállalat és szolgáltatója között? Hogyan befolyásolják a jogszabályok és az előírások a szervezet biztonságát? A vezetői kihívások a technológia szintjén is megjelennek: egyre nagyobb számú mobileszköz védelme, az adatszivárgás elleni védekezés a felhő korában, a big data biztonsági vonatkozásai, hogy csak néhányat említsünk. Idei biztonsági konferenciánkon ezek mellett sok egyéb jelenlegi és jövőbeni biztonsági kihívásról is szó esik.

A 2017-es IDC Biztonsági Konferencia főbb témái

Az adatbiztonság többirányú megközelítése

Végponti védelem

Fenyegetésekkel kapcsolatos intelligencia és kártékony kódokkal szembeni védelem a 3. platform korában. Elmozdulás az aláírásalapú védelemtől a következő generációs biztonsági megoldások architektúrába építése felé.

Az azonosítás, mint határvonal

A személyazonosság az új határvonal – Az Ön szervezete már foglalkozik vele? A biometrikus megoldások felemelkedése és a BYOD hanyatlása; többtényezős azonosítás mint minimális követelmény és a mobil munkavégzést elősegítő technológia.

Adat közpotú biztonság

Az adatvédelem olyan felügyeleti és biztonsági folyamat, amely magában foglalja a hozzáférés szabályozást, a privilegizált felhasználók kezelését, a titkosítást, a szabályzatoknak való megfelelést, valamint a vállalat általános biztonsági kultúráját.

A fenti területekre fordított kellő figyelem jóval biztonságosabbá teheti az átállást a 3. platformhoz tartozó architektúrákra. Nem törvényszerű, hogy a mobilitás és a felhő megsokszorozzák a biztonsági problémákat. Az adatok és az analitika új lehetőségeket tárnak fel. A munkavállalók nem feltétlenül növelik a biztonsági problémák körét – produktívan és biztonságosan is végezhetik munkájukat.

A rendezvény témái részletesen

  • Friss szabályozói hírek: tájékoztatás a legújabb fejleményekről, mit érdemes tudni a résztvevőknek; (és mi a helyzet az EU-n kívül?)
  • Régi rendszerek védelme: iránymutatás a költségvetés-készítéssel, az átállással, a tervezéssel stb. kapcsolatban;
  • A 3. platform védelme: középpontban az új megoldások; (egyfajta adatbiztonsági összegzés, konkrét szállítók említése nélkül)
  • A munkavállalók kettős szerepe: kockázat és érték; statisztikák a belső fenyegetésekről; a biztonsági kultúra megszilárdítása; a szuperfelhasználók biztonsága; szakemberhiány…;
  • Áttekintés a biztonsági szolgáltatásokról – a leggyorsabban növekvő szegmens, új szolgáltatások, mit lehet/kell kiszervezni, hogyan segíthetnek a menedzselt szolgáltatók stb.;
  • Biztonsági kérdések kommunikálása az üzleti és vezérigazgatói szintű vezetők felé;
  • Az incidensekre való reagálás fontossága (terv, gyakorlatok, kommunikáció);
  • A biztonsági követelmények beépítése a szolgáltatási szerződésekbe;
  • A biztonság automatizálása és analitikája;

Előadások anyagai

Kérjük adja meg jelszavát a folytatáshoz

Kérjük adja meg a jelszót, melyet az IDC küldött. Amennyiben nem kapta meg a szükséges jelszót, úgy kérjük lépjen kapcsolatba

Szabolcs Uveges tel.: +36 1 473 2375 vagy email, suveges@idc.com

Jelszó:

Előadóink

Partnereink

Arany partner(ek)

Balabit

A BalaBit IT Security a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, a loggyűjtés és -tárolás valamint az egyedülálló proxy technológián alapuló tűzfal megoldások területén. Innovatív technológiai megoldásaival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és partnerei világszerte valamennyi lakott kontinensen megtalálhatók. www.balabit.hu

Fortinet

A Fortinet (NASDAQ: FTNT) a hálózatbiztonsági eszközök globális szállítója, a hálózati biztonság (FW/NGFW/UTM) piacának vezető vállalata. Termékeink és előfizetéses szolgáltatásaink széles körű, integrált, hatásos védelmet nyújtanak a fejlett fenyegetésekkel szemben, ugyanakkor az IT-biztonsági infrastruktúrát is egyszerűsítik. Ügyfélkörünkben a világ számos nagyvállalata, szolgáltatócége és kormányhivatala megtalálható – köztük a 2011-es Fortune Global 100 listán szereplő cégek többsége. A Kalifornia állambeli Sunnyvale-ből irányított Fortinet a világ számos pontján tart fenn irodát.
A Fortinet portfóliójának zászlóshajójaként számon tartott FortiGate biztonsági céleszközök az ASIC processzornak köszönhető nagy teljesítménnyel, a biztonság több rétegét integrálva védik a hálózatot és az alkalmazásokat a fenyegetésekkel szemben. Kiegészítő megoldásaink széles választéka a hálózati biztonságon túlmutatva nyújt védelmet a kibővített vállalat számára – a végpontoknál éppúgy, mint a hálózat határain vagy annak középpontjában, az adatbázisokat és az alkalmazásokat is beleértve.
További információ: www.fortinet.com

Check Point Software Technologies

A Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) vezető szerepet tölt be az Internet-biztonság területén. A vállalati és személyes tűzfalak, valamint a VPN világpiacának egyik vezető szereplője. Next Generation termékcsaládjával a vállalat az intelligens határvédelmi, belső, Web, valamint végpont-biztonsági megoldások széles választékát kínálja, védelmet nyújtva a vállalati belső hálózatok és alkalmazások, távoli alkalmazottak, leányvállalatok és partneri extranet hálózatok üzleti kommunikációja és erőforrásai számára. A cég ZoneAlarm termékcsaládja a legmagasabb szintű személyi számítógép-védelmi csomag – azon díjnyertes végpont-biztonsági megoldásokat tartalmazza, amelyek számítógépek millióit védik a behatolások, a kémprogramok és az adatlopások ellen. A Check Point megoldásainak erejét növeli az Open Platform for Security (OPSEC), amely egy több mint 350 vezető vállalat legjobb megoldásainak integrálását és együttműködését biztosító iparági keretrendszer és szövetség. A Check Point megoldásainak értékesítését, integrálását és szervizelését 88 országban több mint 2200 Check Point partnerből álló hálózat végzi; ügyfelei közt megtalálható a Fortune 100 vállalatok 100%-a, valamint különböző méretű vállalatok és szervezetek tízezrei.

Cisco Systems Magyarország Kft.

Cisco is the leading company in network services. It is changing the way people connect with each other, communicate, and collaborate. Cisco puts its customers first. Cisco seeks out long-term partnerships, finds solutions for their needs, and achieves shared success. Solutions and technologies from Cisco can be found all over the world, along its borders, and in orbit too. It includes classic networking products such as routers, switches, and servers, through which flows more than 90% of global internet traffic. It offers a range of unique devices and „smart“ systems that help to ensure security, facilitate communication between people and organizations, and build the Internet of Everything. Thanks to Cisco technology, the future begins today.

Darktrace

 

Darktrace is one of the world’s fastest-growing cyber threat defense companies and the leader in Enterprise Immune System technology. Darktrace detects previously unknown threats in real time using advanced machine learning and mathematics developed at the University of Cambridge to analyze the behavior of every device, user and network within an organization. Some of the world’s largest corporations rely on Darktrace’s self-learning appliance in sectors including energy and utilities, financial services, telecommunications, healthcare, manufacturing, retail and transportation. The company was founded in 2013 by leading machine learning specialists and government intelligence experts, and is headquartered in Cambridge, UK and Washington D.C., with offices in London, Milan, New York, Paris, San Francisco, and Singapore.

https://www.darktrace.com/

Ezüst partner(ek)

Kingston Technology Europe Ltd

Mint a világ vezető, független memória gyártója a Kingston egy sor olyan terméket és szolgáltatást kínál, melyek arra hivatottak, hogy javítsák szerverei teljesítményét, áramfogyasztását és kapacitását, hogy vállalata elérhesse a kívánt üzleti célokat. Hogyan lehetséges ez és miként tudunk segíteni szervezete számára elérni a nagyobb teljeskörű rendszer optimalizációt és a valós ROI-t, kérjük látogassa meg a következő oldalt: www.kingston.com/server

Promon AS

Promon is a Norwegian firm specialising in app hardening, with their solutions focusing largely on Runtime Application Self-Protection (RASP). The company works across a range of industries with a variety of global Tier 1 clients, counting customers in industries such as finance, health and the public sector. Promon’s technology is research based and originates from the internationally recognized research environments at SINTEF and the University of Oslo. Promon’s patented deep protection technology Promon SHIELD™, has protected apps and applications used by more than 100 Mill users since 2009. www.promon.co

Kiállító partner(ek)

ELSINCO Budapest Kft.

Az Elsinco Budapest Kft. 25 éve a hazai távközlési- és IT méréstechnikai piac egyik meghatározó szereplője. Cégünk mérőműszerek, monitoring rendszerek értékesítésével, műszaki támogatással foglalkozik. Fókusz területünk az IP hálózat- és adatközpont méréstechnika; a fizikai installációk ellenőrzésétől egészen a komplex szolgáltatásmonitorozásig.
Portfóliónk fontos része a hálózatbiztonsági tesztrendszerünk, illetve a hálózatbiztonsági professzionális bérmérési szolgáltatásunk. Hálózatbiztonsági mérőrendszereinkkel képesek vagyunk valós tartalmú forgalmat, szerverek és felhasználók milliót emulálni. A komplex -adott cégre jellemző- alkalmazás-mixekkel és támadási minták dinamikus kezelésével képesek vagyunk a hálózatbiztonsági infrastruktúra stressz tesztjeinek végrehajtására.

Arenim Technologies AB.

A CryptTalk a felhasználók telefonos kommunikációjának – hanghívások és szöveges üzenetek – biztonságát garantálja. A megoldás a legfejlettebb titkosítási technológiák alkalmazásával teljes körű védelmet nyújt lehallgatás ellen, ezzel megelőzhető, hogy illetéktelenek érzékeny üzleti adatokat ismerjenek meg. www.crypttalk.com/hu

Partner(s)

KPMG Tanácsadó Kft.

Szakami partner(ek)

ISACA-HuC

Az ISACA-HuC az ISACA Magyar Tagozata és egyben az Információrendszer Ellenőrök Egyesülete is.

Az ISACA™ (Information Systems Audit and Control Association® www.isaca.org) 1969-ben alakult. A nemzetközileg elismert nonprofit szervezet mára már több, mint 100 országban működik, és 40.000-nél is több tagot számlál az IT vezetés, irányítás és működésbiztosítás terén. Két nemzetközileg akkreditált szakmai minősítést ad ki, a CISA és CISM címeket.

A magyar szervezet kiemelt célja, hogy a hazai információs rendszerek kontrollja egyre magasabb szintre emelkedjen. Ehhez a három legfőbb eszköze és feladata
- a társszervezetekkel való együttműködés: GKM (IHM), NHH, MEH, PM, ÁSZ, KEHI, Könyvvizsgálói Kamara, Belső Ellenőrök Egyesülete, VISz, és mértékadó ellenőrzési/auditori cégek képviselői
- oktatás: CISA/CISM tanfolyamok; havi szakmai összejövetelek szervezése; nemzetközi konferenciák Budapestre hozása; hazai konferenciák szervezésében való részvétel; valamint a társszervezeteknél szervezett oktatások
- a szakmai közösség és munka összefogása hazánkban: többek között szakmai anyagok készítésében való részvétel illetve azok kiadása. Példa erre a nemzetközi standard COBIT magyar nyelvre fordítása.

Az ISACA Magyar Tagozatának több, mint 300 tagja van, akik közül 200 rendelkezik CISA minősítéssel és több, mint 20 nemzetközileg akkreditált CISM minősítéssel.

Official support(s)

Vezető Informatikusok Szövetsége

A Vezető Informatikusok Szövetsége egy társadalmi szervezet, mely a magyar informatikai piac legnagyobb, meghatározó vásárlóit tömörítve képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat felhasználó vállalatok, intézmények érdekeit, aktív szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában, és tevékenyen támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését, terjesztését.

Média partner(ek)

Számítástechnika - Computerworld

Az idén 45 éves Computerworld az IDG kizárólagos magyarországi licencpartnerének, a Project/029-nek B2B üzletága, mely magában foglalja a Computerworld szaklapot, a www.computerworld.hu hírportált, valamint a szakmai konferenciákat, melyek a szereplők összehozásával, a vélemények megvitatásával, az üzleti és informatikai döntéshozóknak, döntéselőkészítőknek szóló elemzésekkel együttesen járulnak hozzá a hazai vállalkozások versenyképessé tételéhez.

IT-Business

Az IT-BUSINESS egy olyan hetente megjelenő B2B-magazin, amely háttérinformációkkal szolgálja ki a szakmai és üzleti döntéshozókat, akik az informatikai és telekommunikációs beruházásokról döntenek. A magazinhoz kapcsolódó naponta megjelenő ingyenes elektronikus hírlevél, az IT-BUSINESS TODAY a legfontosabb hazai és külföldi infokommunikációs hírekről számol be.
(www.itbusiness.hu)

Bitport

Biztonságportál

Lépjen velünk kapcsolatba!

name

Üveges Szabolcs

konferencia menedzser

suveges@idc.com

+36 1 473 2375

name

Fauszt Gábor

ügyvezető igazgató

gfauszt@idc.com

+36 1 473 2376